Om meg

Jeg er Lisa L Jacobsen. Jeg er gift med Alexander og mamma til to gutter, Simon og David. Dette setter jeg veldig høyt. Elsker å være kone og mamma.  Vi som familie liker en aktiv hverdag, med tur i skog og mark, båtliv men også rolige dager hjemme med familie og venner. Ofte rundt middagsbordet eller en kaffikopp i hånden. 

Utdannet sykepleier og trives godt i jobben min på korttids avdelingen i kommunen. Har i mange år interessert meg for kost og ernæring og dens effekt på helse. Hatt lyst å ta utdanning som ernæringsfysiolog, men muligheten har ikke kommet enda.  

Jeg brenner for rettferdighet og frihet. Er frivillig i arbeid mot menneskehandel. Og liker å hjelpe mennesker inn i en frihet de selv ønsker og være med å gjøre hverdagen lettere. 

Har brukt noen av produktene til Forever sporadisk i flere år, og vært godt fornøyd. Så ble jeg kontaktet av en som presenterte meg for produktene og muligheten for å starte selvstendig. 

 En av hovedgrunnen til at jeg har valgt samarbeid med Forever er måten de/vi behandler plantasje arbeiderene våre. Vi driver rettferdig og etisk, og barmhjertig. 

En annen grunn er at dette gir meg muligheten til å styre min egen hverdag på en helt annen måte. Som gjør at jeg kan styre jobben rundt livet og ikke livet rundt jobben. 

Så er Aloe vera besvist over MANGR år å ha god effekt på helse. 

Har derfor nå blitt forelsket i produktene og nå blitt selvstendig selv.

Kontakt meg