DU er velkommen inn i teamet!

Er Du min nye kollega?

Velkommen skal du være. Jeg ser stadig etter flere dyktige samarbeidspartnere og kollegaer. Ikke bare her i Norge men også ute i den store verden.

Forever Living Products forretningsmodell har hjulpet mange til en ny karriere. Det har gitt mennesker muligheten til å ta kontroll over tiden, økonomien og framtiden sin selv.

Begynn med å still deg følgende spørsmål: Hva drømmer jeg om? Les deretter hva Forever Livings forretningsmulighet har innebåret for noen av Forever Living Scandinavias forhandlere – og hvordan de har funnet balansen i tilværelsen. Les mer her

Ta kontakt for en uforpliktende prat. Da kan vi komme fram til det som passer deg og din hverdag bestHva er network marketing?

Network Marketing, eller direktemarkedsføring via frittstående forhandlere, spås å være framtidens måte å drive handel på. Siden starten av 1978 har Forever Living Products utviklet seg til et av direktehandelens mest framgangsrike foretak, med forhandlere i over 160 land over hele verden. Forever Living Scandinavia har eksistert i 20 år og har kredittratingen AAA for langvarig og stabil kredittverdighet. Det er i dag Skandinavias største direktesalgsforetak innen helse- og hudpleieprodukter basert på Aloe vera.


Eie sin egen tid

Å bli forhandler av verdenskjente Aloe vera produkter for Forever Living Products er morsomt og utfordrene. Med målbevist arbeid, kan det dessuten bli svært lønnsomt. For mange, der i blant meg handler det om å eie min egen tid og kunne prioritere et som føles viktig i livet. Leve livet på min egne betingelser og ikke bli styrt av andre. Å være forhandler av Forever Living innebærer at du driver din egen frittstående virksomhet med støtte fra Forever Living og kan påvirke hvor mye du vil arbeide - og tjene. Det blir en livsstil!

Kontakt meg

En verden full av muligheter

En karriere innen Forever Living Products åpner opp for mange forskjellige muligheter. Forever satser på å utvikle deg til en trygg og framgangsrik forhandler og leder ved hjelp av motivasjonsprogrammer som er åpne for alle uansett hvor lenge du har jobbet. Du bestemmer selv hva du vil tjene, hvordan du vil utvikle deg og hvilke mål du ønsker å oppnå. Å være forhandler hos oss gir også mye rent sosialt. Du får tilgang til spennende arrangementer, morsomme utford­ringer og muligheter til å reise over hele verden. Mye energi, fellesskap og glede, rett og slett.

Invester i deg selv

Vårt konsept gjør det mulig å starte en vellykket virksomhet, med mindre økonomisk risiko enn andre prosjekter. Alle er velkomne, og hos oss har vi lik lønn for likt arbeid, uansett hvem som utfører det. 

Støtte fra Forever og erfaren veileder

Løsningen vår er enkel – jo mer du anstrenger deg, desto større blir den økonomiske belønningen. Du får støtte, markedsføringsmateriell og opplæring fra Forever, samtidig som du blir en del av et uavhengig nettverk av forhandlere. Finn ut hva Forever kan tilby deg, og form livet ditt slik du vil ha det.